Electus Rekrytering, Electus Rekrytering Göteborg

Tre Underhållstekniker till Estrella i Göteborg (dag- och kvällsskift)

Om tjänsten

Som underhållstekniker arbetar man med ett stort fokus på driftsäkerheten i fabriken, både förebyggande med underhåll (både mekaniskt och elektriskt) och akut problemlösning. Delar som ingår i arbetsuppgifterna är:

  • Felsökning.
  • Löpande och förebyggande underhåll
  • Reparationer
  • Inspektioner och funktionskontroller
  • Registrera alla arbeten som utförs

Vem är du?

Som person är du positiv, kommunikativ och lösningsorienterad. Då arbetet även är förebyggande så tycker du om att förbättra och utveckla. Du är kreativ och flexibel och helt prestigelös. Att jobba i team är lika naturligt som att arbeta självständigt. Vi söker personer till dag- och kvällsskift.

Krav på kvalifikationer:

  • Utbildning inom el och mekanik eller likvärdig erfarenhet.
  • Minst 3 års erfarenhet av underhållsarbete
  • Datorvana
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer är:

Mekanik, svets och svarv. Erfarenhet av finmekanik. Tidigare erfarenhet inom livsmedel.

Vad erbjuder vi?

Vi har en stor och varierad maskinpark vars teknik utvecklas hela tiden och där vi ligger i framkant. Är du intresserad av teknik har du alla möjligheter till personlig utveckling.

Vi ingår i Intersnacks som har ett 40-tal fabriker runt om i Europa.

Sveriges första chipstillverkare

1957 smakade Folke Andersson för första gången potatischips, under en boxningsmatch i New York. Det var det godaste han någonsin ätit. Folke bestämde sig för att börja tillverka potatischips hemma i Sverige. Ända sedan den dagen har vi på Estrella gjort allt för att kunna ge dig Sveriges godaste snacks, allt från jordnötsringar till Linschips. Vi har finslipat recepten och använt bättre råvaror. Vi har provat nya kryddor som blivit till helt nya smaker, till exempel var vi först med Sourcream & Onionchips som fortfarande är svenskarnas favoritchips.

När vi insåg att vi kunde göra snacks av annat än potatis, gjorde vi popcorn av majs och blev först i Sverige med färdigpoppade popcorn. Vi rostade, saltade, kryddade och bakade nötter, och förvandlade dem till ringar och bågar. Vi tog äkta ost och gjorde magiskt goda ostbågar. Och så här kommer det fortsätta. Vi älskar våra snacks, de är det godaste vi vet. Men vi tänker inte luta oss tillbaka och nöja oss. Vi tänker fortsätta att överraska både oss själva och dig med nya snacks i nya smaker för varje dag ställer vi frågan: Finns det något godare?

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/20
Kontakt
  • Tom Sjötun, 0739800044
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb