Electus Rekrytering

Industrielektriker till Actemium i Stenungsund

Vill du vara med och bidra till vår utveckling och den spännande resan vi har framför oss? 

Är du en driven och engagerad person som vill utvecklas, är du den vi söker!  

UPPDRAGET
Actemium är i en stark tillväxtfas med många projekt och därför söker vi fler industrielektriker till vår verksamhet i Stenungsund. Våra kunder är främst inom processindustrin, infrastruktur och energibolag.

Hos oss kommer du att arbeta med installationer och alla förekommande arbeten som elektriker inklusive ställverksarbeten.   

I rollen ingår arbetsuppgifter som montage, felsökning, felavhjälpande och reparation samt förebyggande underhåll på elektrisk utrustning.

Våra projekt och kunder är mestadels inom Västra Götalands regionen. Vi anlitas även ofta för intressanta projekt runt om i Sverige och därför är uppdrag med resor eller boende på annan ort förekommande.

VEM ÄR DU?
Din grundkompetens är elektriker och vi ser gärna att du har några års erfarenhet som industrielektriker. Vi fäster stor vikt vid din förmåga att samverka i grupp, kommunicera och ge god service åt våra kunder. För att lyckas i rollen är du en driven och engagerad person med god samarbetsförmåga som trivs att arbeta i grupp och även självständigt.

B-körkort är ett krav.

VÅRT ERBJUDANDE
Du blir en del av en välfungerande affärsenhet med stark lokal närvaro och samarbete inom Actemium i Sverige. 

Som industrielektriker hos oss ges du möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling, strävar efter en god sammanhållning och vill att våra medarbetare ska känna yrkesstolthet. Att trivas på jobbet är viktigt för oss. 

Om Actemium
Vi utvecklar lösningar för att förbättra och optimera kundernas system och processer inom el- och automationsindustrin, från strömförsörjning till automationsstödd tillverkningskontroll.

Genom vårt marknadsorienterade kunnande och drivna tillvägagångssätt anlitas vi ofta för omfattande och komplexa projekt. Vi bildar ett nätverk av specialister som tillsammans med våra kunder förbättrar deras produktionsprocesser. 

Vårt nätverk består av 350 affärsenheter som är dedikerade till industrin. Dessa affärsenheter finns i 40 länder runt om i världen och vanligtvis nära våra kunder.



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/9
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb