Electus Rekrytering

Vi söker en erfaren maskinsnickare till vårt team av duktiga båtbyggare.

Du kommer att arbeta med att ta fram inredningsdetaljer till våra produktionsenheter.

Vi arbetar i justersågar, bordsfräsar, borr & pluggmaskiner samt traditionella träbearbetningsmaskiner.

Företaget har en modern maskinpark och högt säkerhetstänk.

Har du erfarenhet från bearbetning med CNC-styrda maskiner är det en uppskattad merit.
Läsa och förstå ritningar för tillverkning är en självklarhet för dig, lika självklart är viljan att utvecklas och inte vara rädd för att lära nytt.

Minst 3års erfarenhet inom yrket och yrkesutbildning i grunden är ett krav, eller minst 5 års yrkeserfarenhet från maskinsnickeri.

Maskinverkstaden består idag av ett härligt gäng med 16st skickliga maskinsnickare.

Du har som sagt tidigare erfarenhet av arbete i ett snickeri och drivs av stort engagemang och har en tydlig kvalitétsmedvetenhet.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på Sveriges största segelbåtsvarv. Ett omväxlande och innovativt arbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng av duktiga kollegor. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13,30 på fredagar så vi har normalt extra långt veckoslut. Vi har inom begränsade ramar flextid, friskvårdbidrag och tillgång till sjukgymnast. Vill du vara med och bidra med kompetens och har viljan att utvecklas? Då är vi arbetsplatsen för dig. Tjänsterna omfattar heltidsarbete på dagtid, vid vårt varv beläget i Ellös på Orust.

Om Hallberg-Rassy

Koncernen Hallberg-Rassy har 181 medarbetare, är familjeägt, familjedrivet och obelånat. Vi bygger segelbåtar från 34 till 69 fot åt köpare från hela världen. Veckoarbetstiden sträcker sig till kl 13.30 på fredagar så vi har normalt långt veckoslut. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till sjukgymnast. Fullvaccinering mot covid är ett krav vid nyanställning. 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Orust
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/29
Publicerat 2023-03-31
Sista ansökningsdag 2023-04-28

Tillbaka till lediga jobb