Electus Rekrytering

Brinner du för att göra affärer och vill bli en del av ett team med likasinnade?
Då är vi rätt arbetsplats för dig!

Oavsett om du har längre erfarenhet eller är en nyexaminerad mäklare som längtar efter att få komma igång snabbt vill vi hälsa dig välkommen att bli del av vårt gäng. Beroende på vem som söker så finns möjligheten att vi erbjuder framtida delägarskap för rätt kandidat.

Vi har en tydlig plan för framtiden och är nu redo att ta emot fler mäklare till vårt vinnande team. Vi som driver distriktet har lång erfarenhet av mäklarbranschen. Vi har ett brinnande engagemang, jobbar långsiktigt och har en tydlig plan för våra anställda, vårt team och vårt bolag.

Hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad karriär. Är du redo?

HusmanHagberg är en expansiv fastighetsmäklarkedja med ett framgångsrikt koncept. Vi har en oberoende franchisegivare, fristående från banker och försäkringsbolag. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord äkta, passionerade, vinnare. HusmanHagberg grundades 1997 av två riktiga mäklarentreprenörer och vi är idag över 400 medarbetare och har drygt 100 kontor. Vi är en mäklarkedja som har roligt och växer tillsammans och som alltid strävar efter högsta kvalitet och bästa service mot våra kunder. Vi är idag en av de ledande mäklarkedjorna i Sverige och vi vill fortsätta utveckla vår position med dig.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb