Electus Rekrytering

Teknisk innesäljare till Alcon Högtryckstvättar AB, Orust

Om tjänsten
Som teknisk säljare/innesäljare kommer du arbeta nära våra kunder, direkt med slutkund eller via återförsäljare. Du kommer fokusera på att bygga långa och goda kundrelationer och ta fram kundunika lösningar anpassat till det behov kunden beskriver. Du arbetar på kontoret med kundkontakt via telefon eller mail. Visst resande ut till kund (större projekt) förekommer. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
·       Hjälpa kunden genom behovsanalysen (oftast via telefon) sedan föreslå och offerera rätt teknisk lösning. Mycket kontakt och stöttning mot ÅF, men även mycket offertarbete mot slutkund förekommer.
·       Skapa goda relationer med slutkund och ÅF, via telefon och mail.
·       Support, stötta befintliga kunder vid tekniska problem, fungera som first linesupport.
·       Proaktiv merförsäljning mot befintliga kunder 
·       Tätt samarbete med övriga säljare, produktion och produktchef

Vi söker dig som
Vi söker dig som älskar mycket kundkontakt, teknisk problemlösning och som drivs av att leverera kundservice i världsklass. För att passa för rollen och i bolaget så behöver du vara prestigelös, konsultativ, väldigt serviceminded och ha ett stort tekniskt intresse. För oss är kunden alltid i fokus och du behöver drivas av att komma till snabba avslut.           
Vi erbjuder dig anställning i ett bolag där du kommer få stora möjligheter att få vara med och bidra och påverka. Alcon är en liten organisation, där alla jobbar nära varandra, det är öppna dörrar och en ganska informell struktur i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att vara flexibla och snabba till beslut. Allt för att möta en marknad i ständig förändring.
Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, stort affärsfokus och nära till skratt, då kan du vara vår nästa kollega!
Placering är på bolagets kontor i Svanesund

Om Alcon Högtryckstvättar
Alcon Högtryckstvättar AB är ett framgångsrikt familjeföretag, grundat 1972, och beläget på Orust. Företaget har vuxit successivt och drivs sedan 1985 som ett familjeföretag med elva anställda. 2019 köptes bolaget av Stegaföretagen AB (nytt namn sedan 2022) och idag omsätter bolaget ca 40 miljoner med god lönsamhet. Ända sedan starten har vi på Alcon haft samma filosofi. Vi står för produkter av hög kvalitet, personlig service och snabba leveranser. Här har vår trogna och mycket kompetenta personal en nyckelroll. Hos de anställda i företaget finns en lång branscherfarenhet, som vi använder till att hjälpa våra kunder med rätt lösningar. Alcon erbjuder såväl färdiga produkter som specialbyggda lösningar, anpassade efter kundernas önskemål. Efter många år i branschen känner vi igen hög kvalitet när vi ser den. Därför arbetar vi bara med varumärken som vi vet håller vad de lovar.
I samband med förvärvet 2019 har Alcon, tillsammans med sin nya ägare, startat en mycket spännande utvecklingsresa. Vill du vara en del av den resan? I din roll som teknisk innesäljare får du mycket goda möjligheter att bidra till framgångarna framöver!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Orust
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/31
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-24

Tillbaka till lediga jobb