Electus Rekrytering, Electus Rekrytering Stenungsund

Vill du vara med och bidra till en bättre miljö med förnybara energikällor? Har du ett starkt miljötänk och en teknisk bakgrund? Vill du arbeta i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter och en bransch som växer så det knakar? Då ska du söka tjänsten som Solarworks nya säljare/projektledare i Västsverige!

Om tjänsten

Vi söker en teknisk säljare/projektledare som vill vara med på bolagets tillväxtresa. En resa där du har en självklar aktiv roll i bolagets utveckling. Som teknisk säljare är din målgrupp främst lantbruk, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industriföretag och privatpersoner. Ditt uppdrag är att hitta nya kunder och sälja solanläggningar genom att förstå kundens behov och på bästa sätt stötta kunden att fatta rätt beslut. Du är ansvarig för hela affären/projekten med allt ifrån behovsanalys, räkna på affären, se till att installationen utförs och kunden är nöjd. Projekten kan variera stort i komplexitet och storlek.

Se mer av bredden på uppdrag här: https://www.solarwork.se/referenscase

Dina arbetsuppgifter som teknisk säljare består bland annat av att:

  • Sälja nyckelfärdiga solcellsanläggningar
  • Skapa kontakter med leverantörer
  • Utveckla marknadsföringsarbetet
  • Utveckla våra produkter

Till ditt förfogande har du bra synergier och erfarenheter från koncernens alla bolag. Du har även regelbunden kontakt med försäljningschefen där stort fokus ligger på att stödja varandra i kundrelationer och i försäljningen.

Vem är du?

För att passa i rollen som teknisk säljare är det viktigt att du drivs av vår gemensamma målbild, att bygga det hållbara samhället – på riktigt. Med vårt arbete bidrar vi till ett minskat beroende av fossila bränslen och en hållbar framtid för kommande generationer.

Du behöver ha en teknisk utbildning eller bakgrund och ett starkt intresse för att förstå hela processer där tekniken utvecklas hela tiden. 

Du trivs med att arbeta med olika miljöer, personer och roller. Du är lyhörd och har en stark kommunikativ förmåga. Vi tror att du likt oss har en hög servicenivå och vilja att tillsammans med våra kunder göra affärer. Du har ett lösningsfokuserat och effektivt fokus när du arbetar och ser till att de som behövs göras blir gjort.

För att rollen ska vara aktuell behöver du:

  • Ha ett starkt driv och vara en lagspelare
  • Erfarenhet inom teknisk försäljning – försäljning inom el eller sol är en fördel
  • En positiv relation till att göra affärer
  • B-körkort

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i tjänsten då du som teknisk säljare kan få ansvaret över Solarwork Västs fortsatta utveckling.

Om företaget

Solarwork går in i varje projekt med vetskapen om att våra lösningar både kan hjälpa kunden spara pengar och bidra till en grönare framtid. Vi verkar inom ett av få områden där detta faktiskt är sant. Den tanken föddes tidigt, långt innan startade vår verksamhet och finns med oss i allt vi gör. Vi finner enorm energi i den tanken.

Solarwork är en certifierad solcellsinstallatör och medlem i Svensk Solenergi. Vi har egna montörer och samarbeten med behöriga elektriker. Solarwork har en gedigen erfarenhet från energi och byggsektorn. Idag är vi 15 medarbetare och följer kollektivavtal. Med kontor i Stockholm och Myggenäs jobbar i vi i hela landet.

Vi startade 2015.

Läs mer på www.solarwork.se

I den här rekryteringen har Solarworks valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm, 0722-210833. maria.benholm@electus.nu

Anställningsform Fast stilling
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tjörn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/2
Sista ansökningsdag 2020-02-27

Tilbake til ledige stillinger