Electus Rekrytering

Flexibel och noggrann administratör till DRILLAB i Kungälv

Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med en flexibel administratör som är grym på Smartdok och är lösningsorienterad.

Arbetsuppgifter
I din tjänst som administratör hos DRILLAB kommer du att ha ansvar för dina kollegors loggböcker, arbets- och miljötillstånd, boende och licenser. Du kommer att utifrån loggböckerna vara behjälplig vid att skapa fakturaunderlag, ansvara för att licenser och tillstånd är uppdaterade och korrekta samt ordna boende när arbetslagen är ute på uppdrag.

Egenskaper för att trivas och lyckas
Som administratör hos DRILLAB behöver du vara strukturerad och noggrann. Du planerar ditt arbete och tar ansvar för deadlines. Du behöver också vara flexibel, vilket innebär att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en miljö som tidvis har ett högt tempo.

Erfarenhet
Du behöver ha kunskaper i följande program: Smartdok och Office-programme samt ha erfarenhet av att arbeta självständigt i dessa program och med ovan nämnda arbetsuppgifter. Vi tänker att du är en person som kan prioritera och planera om dina arbetsuppgifter med kort varsel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra löner.

Vi erbjuder
Affärsidén för DRILLAB är att vara support till andra grundläggningsföretag och hyr ut maskiner med personal i projekt. DRILLAB är ett snabbt växande bolag, sedan starten 2014 har vi medverkat i bland annat arbetet med nya Hisingsbron i Göteborg och Mall of Scandinavia i Solna. DRILLAB erbjuder skräddarsydda tjänster inom grundläggning. Du kommer att få kollegor som bidrar till en härlig stämning på arbetet. På DRILLAB har vi friskvårdsbidrag och uppmuntrar våra anställda att använda det. Friskvårdsbidraget regleras via skatteverkets regler.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/12
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-05-18

Tillbaka till lediga jobb