Electus Rekrytering

Vill du tillhöra ett innovativt företag med stora möjligheter? Arbeta med härliga, professionella och drivna kollegor? Är att göra affärer det roligaste du vet? Då ska du söka tjänsten som säljare hos LifeClean!

Vi expanderar i Norden!

Om tjänsten

Som säljare hos oss har du alla möjligheter att lyckas. Till din hjälp har du en ny världsunik produkt som du erbjuder till industri och sjukvård etc i Norden,men med fokus på Sverige. Du har hela Sverige som arbetsfält och du styr dina dagar själv, för att vara så effektiv och framgångsrik som möjligt. Du ansvarar själv för säljprocessen, från att boka möten till att skriva avtal och vidareutveckla relationen med kunden.

LifeClean är ett nytt,världsunikt och väldokumenterat ytdesinfektionsmedelsom eliminerar bakterier, virus, svamp och sporer. Vi har på kort tid etablerat oss på den nordiska marknaden och fortsätter nu att expandera. Därför behöver vi nu ytterligare en säljare.

Vem är du?

Har du en teknisk bakgrund och har erfarenhet inom försäljning mot sjukvård, grossister och/eller industri är det en stor fördel. Du behöver vara en person med hög professionalism och stark kommunikativ förmåga.  Tycker du om långa relationer och att vårda dem? Arbeta med stora som små affärer och har ett skarpt sinne för förhandling och avtal? Då har du alla möjligheter att lyckas i den här tjänsten. Som person är du driven, engagerande och social.

Då det är en resande tjänst krävs B körkort och du behöver ha möjlighet att kunna sova borta ibland.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en spännande, inspirerande och innovativ arbetsmiljömed korta beslutsvägar, där vi uppmuntrar nya idéer och tankesätt. Du får arbeta med härliga kollegor på vårt kontor i Uddevalla och din boendeort kan egentligen vara var som helst inom Västra Götalandsregionen. För att du ska lyckas i ditt arbete, har du stöd från ditt teamsom består av läkare, mikrobiolog, kemister mfl.

Du får en fast lön med en resultatbaserad provision utöver det. Då bolaget är i en tillväxtfas finns bralöneutvecklingsmöjligheterför rätt person.  

Om företaget

LifeClean International AB är ett svenskt företag med internationell inriktning som bedriver forskning, utveckling och produktion inom spor-, bakterie- och virusdödande produkter.

LifeClean grundades 2013 efter mångårig forskning och huvudkontoret är beläget i Uddevalla, Sverige. Bolagets produkter avdödar Clostridium difficileNorovirus och andra multiresistenta bakterier.

I den här rekryteringen samarbetar LifeClean med Electus Rekrytering. För frågor kontakta rekryterare Maria Benholm 0722-210833 eller maria.benholm@electus.nu

Urval sker löpande så sök tjänsten direkt. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast med provision
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/11
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-10-28

Tillbaka till lediga jobb